The Cancer Survivors Network (CSN) is a peer support community for cancer patients, survivors, caregivers, families, and friends! CSN is a safe place to connect with others who share your interests and experiences.
There are several types of KIDNEY cancers and several types of kidney cancer cells. What kind do yo
Comments
-
سلام به همه، من شقایق هستم. من زن هستم و دو فرزند دارم. من اهل ایران هستم، ۴۲ ساله. هفت ماه پیش، در چکاپ سالانهام، تومور کلیه در من تشخیص داده شد و تحت عمل جراحی قرار گرفتم. کلیه چپ من به طور کامل برداشته شد. قبل از جراحی، دو اسکن از شکم و لگنم انجام دادم که نشان میداد تومور محدود به کلیه است. این هم نتیجه پاتولوژی بود که از نوع کوروفوبیک بود. اما پزشک من هیچ اسکن ریهای را نه قبل و نه بعد از جراحی توصیه نکرد. حتی با اصرار خودم، گفت لازم نیست. فقط اولین اسکن سه ماه بعد از جراحی، سونوگرافی و آزمایش خون بود. سونوگرافی بعدی شش ماه بعد از جراحی است که باید آخر این ماه بروم و انجام دهم. نمیدانم کار درستی است یا نه، چون برای من اسکن توصیه نمیکنند.
این آسیب شناسی من است
ورید کلیوی به طول 0.5 سانتیمتر و قطر 0.5 سانتیمتر است. برش، تودهای فیبروتیک، سفت و قهوهای مایل به قهوهای نفوذی با ابعاد 5x4.5x4.5 سانتیمتر با کانونهای کلسیفیه را نشان میدهد. این توده به چربی پرینفریک گسترش یافته است. اندازه توده کمتر از 0.1 سانتیمتر از کپسول و 2.5 سانتیمتر از حاشیه ورید کلیوی است. پارانشیم باقیمانده قابل توجه نیست. بافت چربی متصل به کلیه به ابعاد 9x4x1.5 سانتیمتر. هیچ ضایعه یا توده دیگری شناسایی نشده است.
مقاطع نمونه به شرح زیر ارائه میشوند: #1= حاشیه حالب و عروق، #2= حاشیه سینوس، #3،4= کپسول، #5-7= سینوس، #8-11= تومور، #12= پارانشیم درگیر نشده، #13= بافت چربی
میکروسکوپی:
یافتههای هیستوپاتولوژیک با تشخیص زیر مطابقت دارد. /S
تشخیص:
به عنوان توده کلیه چپ، نفرکتومی رادیکال تعیین شده است:
نمونه به سمت چپ: کلیه چپ
کانون تومور: تک کانونی
اندازه تومور: ۹x۴x۱.۵ سانتیمتر
نوع بافتشناسی: کارسینوم سلول کلیوی کروموفوب
درجه بافتشناسی (WHO / ISUP): برای این نئوپلاسم کاربرد ندارد
گسترش تومور: گسترش به سینوس کلیوی و بافت پری نفریک
ویژگیهای بافتشناسی: منفی برای ویژگیهای رابدوئید و سارکوماتوئید
نکروز تومور: مشخص نشده است
تهاجم لنفاوی و/یا عروقی (به استثنای ورید کلیوی و شاخههای سگمنتال آن و ورید اجوف تحتانی): مشخص نشده است
وضعیت حاشیه: همه حاشیهها از نظر سرطان منفی هستند
غدد لنفاوی ناحیهای: یافت یا ثبت نشده است
طبقهبندی pTNM (AJCC، ویرایش هشتم): pT3a، pN اختصاص داده نشده، pM قابل اجرا نیست
Discussion Boards
- All Discussion Boards
- 6 Cancer Survivors Network Information
- 6 Welcome to CSN
- 122.5K Cancer specific
- 2.8K Anal Cancer
- 455 Bladder Cancer
- 311 Bone Cancers
- 1.6K Brain Cancer
- 28.6K Breast Cancer
- 407 Childhood Cancers
- 27.9K Colorectal Cancer
- 4.6K Esophageal Cancer
- 1.2K Gynecological Cancers (other than ovarian and uterine)
- 13K Head and Neck Cancer
- 6.4K Kidney Cancer
- 681 Leukemia
- 802 Liver Cancer
- 4.2K Lung Cancer
- 5.1K Lymphoma (Hodgkin and Non-Hodgkin)
- 242 Multiple Myeloma
- 7.2K Ovarian Cancer
- 69 Pancreatic Cancer
- 493 Peritoneal Cancer
- 5.6K Prostate Cancer
- 1.2K Rare and Other Cancers
- 544 Sarcoma
- 743 Skin Cancer
- 659 Stomach Cancer
- 192 Testicular Cancer
- 1.5K Thyroid Cancer
- 5.9K Uterine/Endometrial Cancer