CSN Login
Members Online: 2

You are here

Problem with website

jimwins's picture
jimwins
Posts: 2111
Joined: Aug 2011

Anyone else have/had this problem:

1. Getting a "FALSE SETT" message at top of page
2. I worked around 1 above but site is not displaying images.
Showing with red background: The directory files/images does not exist."

I couldn't login to the site my usual way from a bookmark but I found
another link on the web that let me in without images displaying.

Just curious.

Thanks

anliperez915's picture
anliperez915
Posts: 772
Joined: Sep 2011

Yep I'm getting the same error! No pica and false sett, wondering what's going on???
take care (((hugs)))

Liz

jimwins's picture
jimwins
Posts: 2111
Joined: Aug 2011

Thanks, Liz.

I suspect the whole system will be down before long.
A couple times before I got on this time I saw SQL code
displaying - hopefully they'll get it fixed soon.

Hope things are good with you :).

Hugs back,

Jim

forme's picture
forme
Posts: 1163
Joined: Aug 2010

Same problem all morning.
Just now was able to log on.
I have wanted to post my update. I'll start a new thread for that.

Lisha

jimwins's picture
jimwins
Posts: 2111
Joined: Aug 2011

The site is still having issues and no images are being
displayed. I suppose something "broke" and hopefully they will
get it fixed soon.

allmost60's picture
allmost60
Posts: 3184
Joined: Jul 2010

Hey Jim....Man, I've been frustrated all day and this evening trying to log in. I had exactly the same thing happening.... blank white page with FALSE SETT written in the upper left hand corner. Then when I tried to enter the CSN site another way, my computer kept sayin OOPS cannot connect(something like that). Frustrating as heck. Finally got on to post to Lisha, now will try to read the rest of the comments. If we all disappear, at least we will know what the deal is. :) Sue

Subscribe to Comments for "Problem with website"